Janus Friis har ikke skudt penge i Nyhedsavisen

Til trods for fælles Skype-fortid med den nye storinvestor i Nyhedsavisen Morten Lund har den danske Skype-milliardær, Janus Friis, ikke investeret i Nyhedsavisen, meddeler han Journalisten.dk.

Til trods for fælles Skype-fortid med den nye storinvestor i Nyhedsavisen Morten Lund har den danske Skype-milliardær, Janus Friis, ikke investeret i Nyhedsavisen, meddeler han Journalisten.dk.De har fælles baggrund fra Skype-dagene. Morten Lund og Janus Friis. Men det er kun Morten Lund, som har valgt at kaste penge i Nyhedsavisen. Det oplyser Janus Friis til Journalisten.dk via sin danske talsmand.

»Jeg har ikke skudt penge i Nyhedsavisen,« siger Janus Friis via Kim Bach, der står for al pressekontakt .

Janus Friis er netop nu stærkt involveret i udviklingen af projektet Joost sammen med svenske Niklas  Zennström og har valgt at bruge alle sine kræfter på at videreudvikle den nye web-tv-tjeneste. Derfor ønsker han heller ikke at blande sig i Nyhedsavisens fremtid og Mortens Lunds muligheder for at skabe en god forretning.

»Han har derfor naturligvis ingen kommentarer til en virksomhed, han ikke har noget med at gøre,« siger Kim Bach – igen på vegne af Janus Friis. 

Hvem der præcist har investeret hvor meget i Nyhedsavisen, og hvor stor den nye investorkreds reelt er, er stadig forholdsvist uvist. Hidtil er det oplyst, at den nye aktionærkreds bedstår af Nyhedsavisens ledelse – Morten Nissen Nielsen, Svenn Dam og David Trads – samt IT-investor Morten Lund og Morten Wagner fra Freeway.

Den tidligere storinvestor, islandske Baugur Group, lader dog forstå, at med de nye investorer er der penge frem til november i år. Herefter skal avisen helst nå break even.

0 Kommentarer