Jan Guillou og Clinton-strateg kommer på Fagfestival

I morgen starter billetsalget til DJ’s Fagfestival i november. I år kan du blandt andet møde den svenske journalist og forfatter Jan Guillou, manden bag Bill og Hillary Clintons præsidentkampagner og Amanda Lindhout, der har skrevet en bog om 15 måneders fangenskab i Somalia

Programmet til DJ’s Fagfestival 2014 i Odense Congress Center ligger klar, og i morgen tirsdag starter billetslaget. Fagfestival afholdes 9. og 10. november, og denne gang er det lykkedes at samle omkring 70 programpunkter plus aftenprogrammet.

»I programgruppen har vi bestræbt os på at få et bredt program, som kan tiltrække folk fra hele Journalistforbundets medlemsskare. Vi har som altid gået efter emner som journalistik, kommunikation, kultur og politik. Så det bliver to dage med masser af spændende om medier og kommunikation,« fortæller Hans Jørgen Dybro, programchef for DJ's Fagfestival.

Årets hovednavne kan blandt andet gøre dig klogere på strategierne bag amerikansk politik, graverjournalistik på BBC og Googles kommunikation.

»Der plejer at være pænt meget run på billetsalget fra starten, fordi folk gerne vil have fingrene i en af det desværre begrænsede antal billetter, og det forventer vi også i år,« fortæller Hans Jørgen Dybro.

Omkring 1.000 billetter sættes til salg på tirsdag, og der er mulighed for tilskud fra blandt andet FreelanceGruppen

Fagfestivalens hovednavne i år er:

Amanda Lindhout – forfatter til bogen ’Huset i Himlen’, som hun skrev i 2013 om sit 15 måneder lange fangenskab i Somalia.

John Sweeney – graverjournalist på BBC Panorama vil blive interviewet af Tom Carstensen fra TV 2

Peter Barron – direktør for Google Communication and Public Affairs i Europa.

James Carville – politisk rådgiver og kommentator, strategen bag Bill Clintons præsidentkampagne 1992 og udset til at få en central rolle i Hillary Clintons præsidentkampagne 2016

Elizabeth Plank – adfærdspsykolog, som arbejder på nyhedssitet PolicyMic, har haft kæmpe succes med at gøre deres materiale delbart på de sociale medier

Jan Guillou – journalist og forfatter til flere bøger om magt, forfatter til ’Arn’-bøgerne, ’Ondskab’ og serien om agenten Carl Hamilton.

 

0 Kommentarer