Ja til DR-overenskomst

  AFSTEMNING. Et stort flertal af de fastansatte i DR har stemt ja til de overenskomstaftaler, der blev resultatet af forhandlingerne mellem Dansk Journalistforbund (DJ) og DR.Den samlede stemmeprocent var 45,6. Heraf stemte 80,7 procent ja, mens 18,7 procent stemte nej.Freelance-medlemmer i DJ med tilknytning til DR kunne deltage i en vejledende afstemning. Det havde 32 valgt at gøre. 26 af dem stemte ja, og 6 stemte nej.

 

 

AFSTEMNING. Et stort flertal af de fastansatte i DR har stemt ja til de overenskomstaftaler, der blev resultatet af forhandlingerne mellem Dansk Journalistforbund (DJ) og DR.

Den samlede stemmeprocent var 45,6. Heraf stemte 80,7 procent ja, mens 18,7 procent stemte nej.

Freelance-medlemmer i DJ med tilknytning til DR kunne deltage i en vejledende afstemning. Det havde 32 valgt at gøre. 26 af dem stemte ja, og 6 stemte nej.

De nye overenskomster giver fastansatte i DR tre procent oven i basislønnen de næste to år. Stigningen er fordelt med 1,55 procent i år og 1,45 næste år. Medarbejderne har derudover en personlig løndel, men da DR er gået over til ny løn, er 2004 det første år, hvor medarbejderne ikke er garanteret en stigning i den personlige løndel.

Den skal forhandles en gang om året. Fællestillidsmand Bodil Rahbek forventer dog, at DR samlet set giver mindst en procent om året i lønstigninger.

0 Kommentarer