Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:55 17.12.2021 Anna Sol Jørgensen

Inger Støjbergs rådgiver bliver politisk redaktør på Loud

Inger Støjbergs rådgiver bliver politisk redaktør på Loud

Emil Winckler har de seneste år arbejdet som rådgiver for tidligere minister Inger Støjberg. Winckler har blandt andet udviklet Støjbergs medieunivers og medlemsklub “Inger.dk”, Pressefoto (Byrd)

27-årige journalist Emil Winckler bliver fra 1. januar politisk redaktør på Radio Loud, der få dage efter vil bære navnet 24syv.

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

Emil Winckler har tidligere været ansat som journalist i DR og har de seneste år været rådgiver for tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg. I den rolle har han blandt andet udviklet Inger Støjbergs medieunivers og medlemsklub ’Inger.dk’.

”Med ansættelsen af Winckler styrker vi vores redaktion med én af de mest talentfulde unge politiske nørder i landet. Emils netværk på Christiansborg og i det politiske miljø, hans stærke fornemmelse for både de taktiske manøvrer og den tunge, politiske substans gør Winckler til et fantastisk valg som ny politisk redaktør. Vi er stolte af, at han vil arbejde for os,” siger chefredaktør Simon Andersen i pressemeddelelsen.

”Emil er ikke bare en dygtig journalist. Hans opfindsomhed er legendarisk – og den glæder jeg mig til, at vi nu får gavn af,” tilføjer han.

SENESTE NYT

Flere nyheder