Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:50 02.05.2022 Anna Sol Jørgensen

Inger Støjberg bliver fast debattør i nyt radioprogram

Inger Støjberg bliver fast debattør i nyt radioprogram

Inger Støjberg blev dømt ude som klummeskribent for Ekstra Bladet, da hun stemplede ind i dansk politik igen i april Mathias Svold/Ritzau Scanpix

Den tidligere udlændinge- og integrationsminister og nu dømte Inger Støjberg bliver sammen med Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh, fast debattør på et nyt politisk radioprogram, som Avisen Danmark og Radio4 er gået sammen om.

Det skriver Avisen Danmark.

Inger Støjberg blev, kort efter at hun blev dømt for at have overtrådt ministeransvarlighedsloven, ansat som klummeskribent på Ekstra Bladet. Den tjans mistede hun dog igen for knap en måned siden, da hun meldte sig ind i dansk politik igen ved at slå sig sammen med Kristian Thulesen Dahl om en kampagne for et nej til forsvarsforbeholdet.

Hverken det eller dommen, som Inger Støjberg i øjeblikket afsoner, ser chefredaktør på Avisen Danmark Peter Rasmussen som en forhindring.

Det vil heller ikke diskvalificere Inger Støjberg som debattør i programmet, hvis hun skifter parti. Det kan dog ændre sig, hvis der udskrives valg.

”Det er ikke meningen, at de skal drive valgkamp gennem programmet. Så skal vi justere, så der enten kommer røde politikere med, eller også skal programmet sættes på pause,” siger Peter Rasmussen til Avisen Danmark.

SENESTE NYT

Flere nyheder