Inger Ørum Kirk ny HR-chef i DR

DR ansætter Inger Ørum Kirk som ny HR-direktør. Hun kommer fra en stilling som direktør i Ritzau og erstatter Jette Husum, der sagde op i forbindelse med de store omstruktureringer.

DR ansætter Inger Ørum Kirk som ny HR-direktør. Hun kommer fra en stilling som direktør i Ritzau og erstatter Jette Husum, der sagde op i forbindelse med de store omstruktureringer.

Inger Ørum Kirk når at få præcis to år hos Ritzau, inden hun vender tilbage til DR, hvor hun var underdirektør i programproduktionen. Hun har været glad for tiden hos Ritzau, men det trak i hende at vende tilbage til DR og arbejde med at udvikle virksomheden.

»Det er ikke noget, jeg har gået og luret på. Men det her er simpelthen et utroligt spædende job at komme tilbage til,« siger hun til Journalisten.dk

Skiftet kommer, kun to dage efter at generaldirektør i DR Kenneth Plummer offentliggjorde den nye medarbejderstruktur i DR, der betyder, at der forsvinder 40 chefstillinger, og fem chefer allerede har sagt op eller er blevet fyret.

Den afgående HR-direktør Jette Husum sagde sit job op, og det tog ikke lang tid for DR at finde afløseren.

– Hvornår blev du tilbudt stillingen?

»Det er simpelthen nu her, hvor Jette Husum har valgt at træde tilbage. Så var der bestyrelsesmøde hos Ritzau i går, hvor bestyrelsen blev orienteret, og så er det meldt ud i dag,« siger Inger Ørum Kirk.

– Du kommer ind som chef i DR, samtidig med at de fjerner 40 andre. Har du gjort dig nogen tanker om, hvordan det bliver?

»Den stilling, jeg træder ind i, er der en anden, der selv har forladt. Det er en uden tvivl en stilling, der skal være der, og den skal være med til at udvikle DR fremover,« siger hun.

– Hvad synes du om ændringerne generelt?

»Jeg tror, det, der sker i DR, er fuldstændig rigtigt, og jeg glæder mig til at være en del af den nye struktur,« siger hun.

Inger Ørum Kirk tiltræder ved årsskiftet.

0 Kommentarer