Ingen lukning af TV 2 Radio i dag

Der er ikke truffet nogen beslutning om at lukke TV 2 Radio. Det fastslår adm. direktør Merete Eldrup her til morgen over for Journalisten.dk. (opdateret)

Der er ikke truffet nogen beslutning om at lukke TV 2 Radio. Det fastslår adm. direktør Merete Eldrup her til morgen over for Journalisten.dk. (opdateret)

I månedsvis har der været spekuleret i en lukning af TV 2 Radio. Og i går fik spekulationerne ekstra næring, da årsregnskabet for 2007 blev fremlagt med et dundrende underskud.

Men nøglen er endnu ikke drejet endeligt om i radiobutikken. Det oplyser Merete Eldrup til Journalisten.dk.

»Der er ikke truffet beslutning vedrørende radioen eller andet,« udtaler Merete Eldrup.

Medarbejderne på TV 2 Radio er godt nok indkaldt til orienteringsmøder i dag om den dårlige økonomiske situation, men det sker ikke for at erklære død over TV 2 Radio.

»Der bliver ingen konkrete udmeldinger i dag på møderne,« siger Merete Eldrup.

Hun og bestyrelsesformanden for TV 2, Lars Liebst, har i øvrigt tidligere antydet, at man var på jagt efter strategiske samarbejdspartnere til TV 2 Radio.

Hvorvidt der er noget konkret på vej i den retning, er der ingen melding om fra Merete Eldrup.

Bestyrelsesformand Lars Liebst meddelte dog allerede i går, at inden udgangen af april skal der ligge en endelig indstilling til bestyrelsen om fremtiden for TV 2 Radio. Direktionen har altså kun godt en måned til at være klar med en samlet plan for radioen og de øvrige aktiviteter i TV 2.

Samlet skal Merete Eldrup og de øvrige i direktionen præsentere besparelser for i alt 150-200 mio. kr.

Tidligere radiodirektør Jens Rohde erklærede dog allerede i januar, at TV 2 Radio er chanceløs.

Læs også: Dårlige tider fortsætter for TV 2.