Ingen jobgarantier til journalisterne i Vejle

Ledelsen på Vejle Amts Folkeblad vil ikke udelukke nedlæggelse af stillinger i den nye fusion, fortæller tillidsmanden på avisen.

Ledelsen på Vejle Amts Folkeblad vil ikke udelukke nedlæggelse af stillinger i den nye fusion, fortæller tillidsmanden på avisen.

Det kom ikke som en overraskelse, da ledelsen på Vejle Amts Folkeblad i går meldte ud, at man er klar til fusion med Horsens Folkeblad.

»Vi havde alle sammen regnet med, at det ville ende med en fusion efter udmeldingen om øget samarbejde, og det vil også være en stor overraskelse, hvis ikke aktionærerne godkender det,« fortæller stedfortrædende tillidsmand på Vejle Amts Folkeblad Jesper Sørensen.

Derfor har medarbejderne på avisen også haft lang tid til at vende sig til tanken og spørge ind til konsekvenserne.

»Det er ikke meget, vi ved, men vi har fået at vide, at man laver fusionen for at blive stærkere og ikke for at skære ned. Men vi har spurgt, om man vil nedlægge stillinger, og det vil de ikke udelukke,« siger Jesper Sørensen.

Han understreger, at medarbejderne ikke er bange for forandringer og også kan se, at der er en god ide i at gå sammen og spare på udgifter til telefoni, distribution og forsikring.

»Men på begge arbejdspladser mener vi, at man har skåret helt ind til benet med hensyn til bemandingen, så vi er meget imod nedskæringer på den front. Det er bedre, hvis man satser på at lave nogle stærke produkter,« siger Jesper Sørensen til Journalisten.dk.

0 Kommentarer