search

Indhold får vi også

Bloggen her har været ret nørdet indtil videre. Det afspejler, at mit hoved har været fyldt med Drupal, design og drugervenlighed (lækker allitteration).

Bloggen her har været ret nørdet indtil videre. Det afspejler, at mit hoved har været fyldt med Drupal, design og drugervenlighed (lækker allitteration).

Men sideløbende arbejder jeg naturligvis med indholdet på det nye site, hvor en pæn del vil komme fra tematiserede gruppeblogs. Vi har fået tilsagn fra en række prominente bloggere, og jeg glæder mig helt vildt til at præsentere dem for vores besøgende, men holder spændingen intakt indtil 1. maj.

Jeg tror, at der vil blive lagt mærke til det nye Journalisten.dk. På godt og ondt – for naturligvis vil der være utilfredse stemmer i koret. Jeg er meget optaget af, at vi skal give noget til nogle af de faggrupper, vi sjældent når omkring i bladet. Men mit eget netværk er meget begrænset, når det for eksempel gælder tekstere og tegnere. Jeg er journalist, tænker som en journalist og interesserer mig for journalistik og medier. Derfor er der spændende ting, der simpelt hen ikke rammer min radar. Jeg håber, at jeg kan råde bod på det ved at alliere mig med bloggere inden for de forskellige faggrupper – så hvis der skulle sidde en tekster, en hospitalsfotograf, en programmedarbejder, en layouter eller andre, som vil sætte deres indre blogger fri i en personlig blog på Journalisten.dk – så lad mig det vide.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen