search

Indgang til blogosfæren

I tilknytning til en artikel i næste nummer af Journalisten, skal jeg lave en kortfattet guide, som kan hjælpe journalister ud i

I tilknytning til en artikel i næste nummer af Journalisten, skal jeg lave en kortfattet guide, som kan hjælpe journalister ud i blogosfæren . Først og fremmest skal jeg fortælle om, hvordan man finder og abonnerer på gode blogs. Jeg har tænkt mig at fortælle om fordele og ulemper ved tre værktøjer til at håndtere RSS-feeds: Bloglines , Google Reader og Flock . Samtidig vil jeg præsentere Overskrift.dk , del.icio.us og Technorati , som tre gode steder at lede efter blogs.

Gode input, links, råd mm er meget velkomne. Resultatet vil kunne ses her på Journalisten.dk om en uges tid.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen