Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:18 08.08.2023 Morten Bjerregaard

Illustreret Videnskab udvider til Frankrig og Belgien

En fransksproget version af Illustreret Videnskab vil fremover udkomme i Frankrig og i den fransktalende del af Belgien.

Sciences Illustrées vil udkomme i et oplag på 20.000 eksemplarer af det trykte magasin fire gange årligt, skriver Bonnier Publications i en pressemeddelelse ifølge MediaWatch.

Indholdet til magasinet skal produceres fra redaktionen i København, ligesom det er tilfældet for de versioner af magasinet, der allerede udkommer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland.

”Vi har allerede gedigen succes med at udkomme på flere forskellige markeder og sprog, fordi størstedelen af den journalistik, vi udkommer med, har et universelt præg. Sorte huller, pladetektonik og klimaforandringer kender alligevel ikke til landegrænser,” udtaler Jonas Kuld Rathje, chefredaktør på Illustreret Videnskab, i pressemeddelelsen.

Det fransksprogede magasin vil blive solgt i supermarkeder, lufthavne, i bladkiosker og på togstationer og vil koste 9,95 euro, hvilket svarer til lidt under 75 kroner.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder