Ikke godt nok – alt for sen levering

OMMER. Hvis Journalistens redaktion skulle overveje at lave en tilfredshedsundersøgelse blandt bladets modtagere vedrørende bladets leveringstidspunkt i provinsen, så kan jeg allerede nu afsløre mit svar: Det er ikke godt nok.

OMMER. Hvis Journalistens redaktion skulle overveje at lave en tilfredshedsundersøgelse blandt bladets modtagere vedrørende bladets leveringstidspunkt i provinsen, så kan jeg allerede nu afsløre mit svar: Det er ikke godt nok.

Også blad nummer 2/2008 kom fem dage efter, at mine øvrige kolleger var begyndt at omtale artikler i bladet. De fik bladet fredag den 1. februar – jeg fik det onsdag den 6. – i øvrigt to dage for sent til at kunne nå at sende dette debatindlæg til nummer 3.

Måske sparer redaktionen mange penge ved at lade CityMail stå for omdelingen, men leveringskvaliteten er ikke i orden!

Og nej, jeg gider ikke læse magasiner på nettet! /

Henrik Boesen, redaktionssekretær, Roskilde

0 Kommentarer