Hvornår føler du dig magtfuld?

Mikkel Prytz, journalist, Frederiksborg Amts Avis»Når jeg er ude til forskellige borgermøder og kan høre, at de sager, befolkningen tager op, er nogle, jeg selv har været med til at sætte fokus på, kommer jeg da til at tænke, at det, jeg laver, betyder noget for folk.«

Mikkel Prytz, journalist, Frederiksborg Amts Avis
»Når jeg er ude til forskellige borgermøder og kan høre, at de sager, befolkningen tager op, er nogle, jeg selv har været med til at sætte fokus på, kommer jeg da til at tænke, at det, jeg laver, betyder noget for folk.«

Steen Trolle, chefredaktør, Politikens Lokalaviser
»Det gør jeg i flere situationer. I forbindelse med ansættelser, hvor jeg skal vælge mellem kvalificerede folk, som har lagt stor energi og entusiasme i at søge en stilling. Når vi laver organisatoriske ændringer, hvor vi træffer beslutninger, der påvirker folks hverdag. Og så er der den magt, vi har som medie. Vi er ofte de eneste, der dækker lokale politiske beslutninger. Derfor har vi stor indflydelse på borgernes syn på en sag. Det er et ansvar, vi skal være bevidste om.«

0 Kommentarer