search

Hvordan sætter man ord på webdesign

Som ord-menneske kan det være forbasket svært at forklare, hvad det er, man kan lide ved et bestemt webdesign.

Som ord-menneske kan det være forbasket svært at forklare, hvad det er, man kan lide ved et bestemt webdesign.

Der er for eksempel et eller andet over Sitepoint.com , der tiltaler mig enormt, men da en webdesigner spurgte mig: Hvad er det egentlig, du synes er så fedt ved det? havde jeg svært ved at forklare det.

Venligt, luftigt, overskueligt – let at navigere i, var nogle af de ord jeg fremstammede. Forleden dag brugte jeg også udtrykket "ikke Microsoft-agtigt." Jeg ved ikke engang selv, præcist hvad det betyder.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen