search

Hvor fanden er den mail?

Velkommen tilbage fra ferie. Nu er det tid til at rydde op i indbakken.

Velkommen tilbage fra ferie. Nu er det tid til at rydde op i indbakken.

Jeg startede min arbejdsdag med at lede efter beskeder, som jeg vidste, jeg havde fået, og som jeg skulle svare på hurtigt, men havde glemt, HVOR jeg havde fået.

Var det i den private mail, i min arbejdsmail? Nej. Var det på Facebook, Twitter, LinkedIn eller Google+. Nej. Nå, men så måtte det være en sms? På den private telefon eller den, som jeg bruger i forbindelse med mit arbejde? Nej. Nå, men så måtte det være på en chat? Nej. Kommentar på en hjemmeside? Nej. Forfra igen. Hvor fanden er den mail henne? Jeg ved, at jeg har læst den, men jeg ville ikke svare på den, fordi jeg jo var på ferie. Men hvor er den henne nu, hvor jeg ikke længere er på ferie og godt må besvare den?

Før i tiden var der telefonen, personligt fremmøde eller brev eller fax til særlige lejligheder. Fire platforme, to af dem så fysiske, at de er svære at glemme. Undtagen, når man forlagde sin blok. Nu? Jeg vælter mig i kommunikation, og jeg håber, at en af platformene snart vinder, så jeg kan komme til at overskue det hele igen.

Måske skulle jeg have besvaret den mail med det samme i stedet for at bruge fortvivlende tid på at lede efter den nu…

For du har vel holdt ferie? Du husker godt, hvad ferie betyder, ikke? Det er noget med at holde fri fra sit arbejde, koble af, se på noget dejligt og være sammen med dem, man holder mest af. Måske har du endda selv produceret historier om fænomenet ferie og fået eksperter til at udtale sig om vigtigheden af ferie – især i dette stressplagede samfund og blah blah blah. Ikke noget med at tjekke mails, chats, arbejds-sms’er, vel?

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen