»Hvis ikke jeg er mit arbejde, hvad er jeg så?«

VIDEO: Journalist Ulla Jepsen har i 15 år haft fokus på karrieren og har knoklet for den, så derfor var det en stor omvæltning at blive arbejdsløs. Men i dag nyder hun at kunne se sine venner og ikke mindst sine børn. Hør hendes historie.

VIDEO: Journalist Ulla Jepsen har i 15 år haft fokus på karrieren og har knoklet for den, så derfor var det en stor omvæltning at blive arbejdsløs. Men i dag nyder hun at kunne se sine venner og ikke mindst sine børn. Hør hendes historie.

»Den første dag jeg var arbejdsløs, inviterede jeg mine unger ind i min seng, da de vågnede om morgenen. Jeg sagde til dem:

"Prøv lige at høre, I skal lige have en krammer, og så skylder jeg jer simpelthen verdens største undskyldning, for jeg ved godt, at jeg har været rigtig sur og irritabel i lang tid."

Sådan er det, når der er ting på ens arbejde, der fylder rigtig meget. Så tager man altså nogle gange ting med hjem.«

Læs også historien: Fem ansigter på arbejdsløsheden

0 Kommentarer