Hver tredje medarbejder skal skæres væk på Idényt

Gratismagasinet Idényt mangler annoncører og skal nu afskedige cirka hver tredje medarbejder. En del af produktionen skal fremover foregå i Stockholm.

Gratismagasinet Idényt mangler annoncører og skal nu afskedige cirka hver tredje medarbejder. En del af produktionen skal fremover foregå i Stockholm. Selv om Idényt har 1,5 millioner læsere, står det skidt til på annoncefronten, der skal derfor spares og effektiviseres. Det skriver Mediawatch.

Ejeren, Bonnier Publications A/S, samler en del af produktionen i Stockholm. Salgsdirektør og landechef Tommy Sverre Willumsen fortæller:

»Det er blevet bestemt, at de ting, vi kan lave fælles for de fire lande, skal tage udgangspunkt i Stockholm, der sker altså en centralisering, og det medfører automatisk en effektivisering,« siger Tommy Sverre Willumsen til Mediawatch.

Han regner med, at en tredjedel af Idényts 33 medarbejdere i Danmark vil blive afskediget ved organiseringen fra årsskiftet.

»Der er et benhårdt krav om at levere en vis bundlinje. Og vi forventer også at levere sorte tal i 2012,« siger Tommy Sverre Willumsen. 

Bonnier Publications A/S købte 60 pct. af Idenyt A/S i 2001 og de resterende 40 pct. i 2009.

0 Kommentarer