Hvem skal vinde Lukkethedsprisen? Du bestemmer

Nu skal det afgøres, hvem der er Danmarks-mester i lukkethed! Journalistens Lukkethedspris 2016 skal uddeles, og du bestemmer, hvem der skal "hædres" med en masse af den opmærksomhed, de forsøgte at undgå. Se alle de nominerede og stem her

Hvem er danmarksmester i lukkethed? Det kan du være med til at afgøre her.

Fagbladet Journalisten har indstiftet en Lukkethedspris, der skal ”hylde” den person, myndighed, organisation eller forening, som er bedst til at lukke ned for pressen og offentligheden. Vi har fundet en række nominerede, som alle kunne vinde prisen.

Hvem der skal vinde prisen, overlader vi til vores kloge og kritiske læsere.

Afstemningen er åben til og med onsdag 18. maj klokken 12. Vinderen kåres 31. maj.

Sådan gør du:

Du kan enten stemme via Facebook eller via mail. Hvis du er logget ind på Facebook nu, kan du afgive din stemme nederst i denne artikel. Du kan også stemme på Journalistens Facebook-side. Hvis du ikke har en Facebook-profil, kan du stemme ved at sende en mail med navn og adresse til journalisten@journalisten.dk. Det er kun tilladt at stemme én gang.

Det med småt:

Facebook videregiver dit navn til os, når du har stemt. Det beder vi om, så vi kan tjekke, at ingen stemmer flere gange. Journalisten gemmer ingen oplysninger – hverken fra Facebook eller mail – om, hvem der har stemt hvad, efter at afstemningen er afgjort.

Vi glæder os til at kåre vinderen!

3 Kommentarer

Charlotte Ardal
16. MAJ 2016
Eva Kjær Hansen (men egentlig
Eva Kjær Hansen (men egentlig endnu mere marionetdukkeføreren Lars Løkke/statsministeriet) skal have prisen for lukkethed omkring landbrugspakken.
Niels Madsen
12. MAJ 2016
Eva Kjær tager prisen for sin
Eva Kjær tager prisen for sin lullethed i forhold til landbrugspakken.
Bettina Martensen
11. MAJ 2016
Eva Kjer Hansen får min
Eva Kjer Hansen får min stemme for hendes lukkethed og arrogance omkring "Gyllegate"