Hvad mener du om dækningen af Helle Thorning-Schmidts skattesag?

Anja Ravn, kommunikationsrådgiver i Top DanmarkMeget af den har mindet om mudderkastning ligesom i Lene Espersen-historien.

Anja Ravn, kommunikationsrådgiver i Top Danmark
Meget af den har mindet om mudderkastning ligesom i Lene Espersen-historien. Jeg kan godt studse lidt over, at Thorning tog skraldet for sin mand frem for at lade ham håndtere sagen. Hvis han havde stået frem, kunne hun måske have lagt lidt distance til den og i stedet fokuseret sine kræfter på politik – ikke på privatsager. Selvfølgelig er der en historie, der skal fortælles, men før vi kender resultatet af en så kompliceret skattesag, ville det være rart, hvis også pressen ville vente med at dømme.

Mette Lindholm Fedders, grafiker på ALT for damerne
Jeg går ikke så meget op i nyheder, så jeg har ikke fulgt hvert eneste træk i sagen. Men i det, jeg har læst og set i tv, har det været svært for mig at gennemskue, om Helle Thorning har ønsket at snyde, eller om hun uvidende er røget ind i en uheldig situation, og pressen så har kastet sig over det og nægtet at slippe igen. Det kan godt virke lidt som en personhetz. Og generelt synes jeg, at pressen er lidt for gode til at gå efter personen frem for sagen – som det er sket for Lene Espersen.

0 Kommentarer