Hvad mener du om, at Nyhedsavisen er lukket?

»Det er smadder ærgerligt. Jeg synes, at den på sine betingelser var en fræk og velskrevet avis, som behandlede emner, der var relevante for mig og lidt anderledes end de andre gratisaviser.

»Det er smadder ærgerligt. Jeg synes, at den på sine betingelser var en fræk og velskrevet avis, som behandlede emner, der var relevante for mig og lidt anderledes end de andre gratisaviser. Jeg er redaktør for Tidsskrift for Jordemødre, og Nyhedsavisen var i perioder meget optaget af mit område. Det var en avis, der var imødekommende over for input og ideer. Mit indtryk var, at de havde viljen og evnen til at gøre en forskel.«

Anne-Marie Kjeldset,
redaktør, Tidsskrift for Jordemødre

 

»Jeg synes, at det er ærgerligt. Nyhedsavisen var den bedste af gratisaviserne, og journalisterne gav de etablerede aviser en god udfordring. På den anden side tror jeg, at journalistikken i Danmark går en bedre tid i møde, nu hvor der er skudt hul i den forretningsmodel, der drev annoncepriserne ned.« /

Lars Aarup
redaktør, Samvirke

0 Kommentarer