Hvad har været sommerens værste agurkehistorie?

Helene Gottschalk Shukla, journalist/studievært på Jyske Bank TVJeg læste, at længden på pommes frites var blevet kortere i år på grund af en dårlig kartoffelhøst. Det var virkelig ovre i agurkegenren.

Helene Gottschalk Shukla, journalist/studievært på Jyske Bank TV
Jeg læste, at længden på pommes frites var blevet kortere i år på grund af en dårlig kartoffelhøst. Det var virkelig ovre i agurkegenren. Det samme var historien om, at kvinder, der står op tre timer om dagen, har 37 % større risiko for at dø tidligere end kvinder, som ikke gør. Hvor er det ærgerligt for spaltepladsen og læseren, at der bliver spildt tid på den slags. Vi kan heldigvis skrue ned for antallet af indslag hos Jyske Bank om sommeren i stedet for at fylde det ud med fakta om pommes frites.

Mads Demant Knudsen, journalist på M!
Den absurd store dækning af Allan Nielsens sammenstød med en lygtepæl. Han kørte galt med sin Porsche på vej til fodboldkamp, fordi han skulle undvige en løs hund. Der skete absolut ikke noget som helst med manden. Men den fik flere sidehistorier, blandt andet om at hans ridekæreste, Tina Lund, var sur på ham fra sit ridestævne i Sverige. Hos M! har vi ikke skrevet flere agurkehistorier, end vi gør resten af året. Vi arbejder jo ikke ud fra aktualitet.

0 Kommentarer