Hvad er dit yndlingsindslag i medierne forstået i meget bred forstand?

Louise Skøtt Gadeberg. Foto: Uffe Karlsson
Louise Skøtt Gadeberg, studerende på DJH
»Fagligt ser jeg op til portrætterne i Euroman og Ud & Se. Det er virkelig kvalitet. Den sene udgave af Deadline er jeg også glad for. De øvrige nyheder er blevet lidt for livsstilsagtige. Og så er jeg glad for Mads og Monopolet, som jeg hører som podcast. Det lyder måske lidt poppet, men jeg synes bare, at det er ret hyggeligt og underholdende at høre Suzanne Bjerrehuus skræppe op.

Derudover mangler jeg virkelig et ordentligt magasin til kvinder – noget med mere substans i. Der er ikke nogen magasiner til kvinder, som handler om samfund, politik og verden. Jeg føler, at jeg bliver talt ned til i de kvindemagasiner, der er i Danmark i dag.«

. Foto: Uffe Karlsson
Karin Axelsson, journalist Nordjyske Medier
»Det er svært at svare på, når man ser og læser så meget som nyhedsjournalist. Deadline 22:30 på DR 2 kan jeg rigtig godt lide, kombineret med TV 2 News. Deadline, fordi det samler op og perspektiverer de ting, der er på dagsordenen. Deadline har de gode debatter mellem politikerne og folder tingene ordentligt ud. News er godt, for så er man hele tiden opdateret med, hvad der sker.«

0 Kommentarer