search

Hutlihut

Fint Daniel Agger-interview. Overraskende reflekterende og næsten hele sætninger.

Fint Daniel Agger-interview. Overraskende reflekterende og næsten hele sætninger. Ligefrem nyhedsaktuel kan man dårligt kalde ham, al den stund han er skadet og har været det noget tid, så en lille smule out of context. Men alligevel ærligere og endda dybere end som så.

Resten af premieren på TV 2's nye fodboldmagasin mandag aften, Hutlithut, var en god del form og fyld, aftenens oplagte kampreferat med reaktion og en enkelt live over mobilen. Og hvad blev der egentlig af Heidi Frederikkes bekendelser? Hun havde da selv på sin blog i ugen op til lovet at bekende kulør og blotlægge, hvem hun egentlig holder med – ikke at det gør den store forskel for os seere, men alligevel.

Måske tiden gled trekløvet lidt ad hænde. Thomas Kristensen skulle jo også klæde om undervejs til shorts, støvler og seks på foden som oplæg til en lille Sønderjyske-sketch – muntert og kuriøst indslag. Mens han på falderebet nåede at få med, at hans veneration i tabellen har sit udspring i Esbjerg, hvor han stammer fra. Måske det var der, Heidi Frederikke skulle have været ind?

Flemming Toft er et brand for TV 2, og det spiller hele mandagsprogrammet såmænd også på i både navn og indhold, da Toft får sin taletid, og jinglerne ingen tvivl lader tilbage. Klar melding og velsagtens bæredygtig, når de tre værter får talt sig lidt bedre ind på tonen. Og vi fik da alle målene fra superliga-runden. Forfriskende, originalt og et godt bud på et hurtigt og smart fodboldmagasin.

Man skal bare ikke bilde sig selv eller seerne ind, at det gør det ud som erstatning for 2KO søndag aften, for det havde en hel anden funktion. Minispareplanen er til at få øje på, for TV 2 har skåret nyhedskriteriet på superligaen helt væk på en svær seertalsnød at knække på den sene side af primetime søndag aften. Så hvis bare den kulør også bekendes, er der da ikke noget forgjort i at pifte mandagen op.

DR Sporten havde jo også målene og et enkelt interview søndag aften. Af gode grunde ikke fra mandagskampen, men dem fik vi jo så i aften. Helt anden indpakning og uden bånd og sløjfer, men til forskel fra Hutlihut 25 timer tidligere i luften.

Onside holdt vel fanen højt uden de vilde ændringer. Missede en midterakse mellem to reklameblokke. Grund til at fremhæve den kvindelige studievært i skikkelse af Mette Cornelius og i samme moment også Heidi Frederikke på TV 2, for de udstråler begge vidensbaseret entusiasme – at de ved noget om det, de snakker om. Den slags er vi ikke nødvendigvis forvænt med i et fag overbefolket af omvandrende telepromptere.

Og intet timelangt debatprogram i enden af Onside – ved ikke, om det kommer, eller vi her ser et udslag af finanskrisen. På det tidspunkt er man helt ærligt også kørt træt og kan ikke klare meget mere fodbold. Hverken med eller uden filter.

TV 2 Sport har satset pænt stort i optakten. Blandt andet med et længere og live optaktsmagasin, som så er blevet genudsendt hen imod premieren. Til den traditionelle side, men med kompetente aktører og debattører. Peter Møller er ren troværdighed og voksendrengsudstråling. Christian Frederiksen og Jesper Thygesen et yderst behageligt, velformuleret og indsigtsfuldt makkerpar ved mikrofonen.

Så det ikke selv, men hørte i øresneglen, at Flemming Østergaard i optakten til Brøndby-FCK stod foran sin tidligere ansatte i skikkelse af nummer 32 og svinede Berlingske Media til for deres kritiske dækning af de økonomiske forhold i Parken Sport & Entertainment. Som sædvanlig for at gå mere i selvsving end substans og i sit ordvalg øjensynlig uden at kende forskel på hentydning og antydning.

Godt, at man i det mindste forsøger sig med den slags historier, selv om om det er fristende at køre på totalt underholdningsfrihjul sådan en aften. Og med den fortjente 1-0-sejr i Brøndby og aktuel førsteplads har Don Ø sit mandat i orden. Da i hvert fald for en stund og endnu en uge, mens vi tæller ned til en ny runde. 15 af slagsen endnu…

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen