Hun må ikke flytte med

 

 

Fusionsplanerne mellem Aller Press og Aller International er pludselig rykket fra 2009 til i dag – og der er udsigt til bedre arbejdsforhold for de 'nye medarbejdere' i Aller Press. Pornobladene får dog ikke lov at flytte med til Valby.

FUSION. Den førende danske udgiver af ugeblade i Danmark, Aller Press, føjer nu en række nye titler til sortimentet. Stort set hele Aller International, der udgiver blade som Vi Unge, MAMA, Bådnyt og Tidens Kvinder, smelter sammen med Aller Press. Men titler som Super Rapport og Classic Rapport bliver ikke lukket ind i det gode selskab.

»Der er ingen synenergi mellem disse blade og bladene i Aller Press,« siger direktør i Carl Allers Etablisement Katinka Aller, der understreger, at 'mandebladene' altid har været en selvkørende enhed og ligget i et datterselskab under Aller International.

Fusionen kommer efter Journalisten tidligere i år har beskrevet, at der er stor forskel på arbejdsforholdene på Aller Press og Aller International, hvor der for eksempel ikke er en overenskomst. Katinka Aller afviser dog, at artiklen har noget med de nye planer at gøre. Journalisten skrev, at de to selskaber skulle fusionere, når det nye Aller mediehus står færdigt i København i 2009. Men nu er planerne pludselig rykket frem til den 1. april i år, og medarbejderne i Herlev kommer til at flytte to gange på to år.

»Når medarbejderne ved, de skal flytte sammen, så kan vi lige så godt gøre det med det samme. Nu skal vi planlægge, hvordan vi får plads til de nye medarbejdere i løbet af de næste måneder,« siger Pål Thore Krosby.

Han vil ikke direkte love, at medarbejderne fra Aller International kommer på samme overenskomst som i Aller Press, men han ønsker, at arbejdsforholdene skal være i orden både for gamle og nye medarbejdere.

»Jeg ønsker en fælles medarbejderpolitik, og jeg vil ikke diskriminere mellem medarbejderne eller gøre forskel,« siger han.

Aller Business, der ligger under Aller International, fortsætter for sig selv i en barberet version, men flytter med ud på Havneholmen i 2009. Bestyrelsen har besluttet, at i alt 14 skal fyres, heraf hele redaktionen på Idag.dk.

De erotiske mandeblade skal ikke flytte med i de nye Aller mediehus, oplyser Katinka Aller.

Direktør i Aller International, Jan Mølsgaard, går på pension december 2009.

Der bliver ikke plads til bare bryster i Allers nye mediehus på Havneholmen.

0 Kommentarer