Hulu.com stryger til tops blandt web-tv

På ufatteligt kort tid er den ny web-tv-station Hulu.com blevet et af de førende video-sites. Hulu.com er i dag noget af det tætteste på at forandre computeren til reelt tv, skriver Los Angeles Times.

På ufatteligt kort tid er den ny web-tv-station Hulu.com blevet et af de førende video-sites. Hulu.com er i dag noget af det tætteste på at forandre computeren til reelt tv, skriver Los Angeles Times.

100 spillefilm i fuld længde. Stort set samtlige episoder fra 250 tv-serier. Og flere hundrede andre tv-programmer og shows, hvor man kan se uddrag eller komme bag om kulisserne.

Sådan lød optakten, da Hulu i midten af marts havde premiere. Og som beskrevet på Journalisten.dk var forventningerne skruet voldsomt op, da NBC Universal og News Corp slap Hulu.com løs:

Hulu ville udfordre prestigeprojektet Joost fra Janus Friis, hed det.

Tre måneder efter ser det ud til, at satsningen er lykkedes. Amerikanske mediereportere roser projektet, og senest har Los Angeles Times upeget Hulu til et af de mest betydningsfulde websites på nettet.

»Hulu er noget af det tætteste på at forandre din computer til et fjernsyn – uden at der er brug for tekniknørder, der skal installere ny hardware,« skriver avisen.

Man behøver da heller ikke at downloade særlige afspillere eller registrere sig med navn og e-mail for at benytte Hulu. Man tænder simpelthen bare for Hulu, og så er det hele gratis mod naturligvis at se en række reklamer.

Allerede nu har Hulu mere end 700 programtitler, og alene i april måned – stationens første hele måned – blev der streamet 63 mio. indslag fra Hulu, hvilket har bragt web-stationen ind på en tiendeplads blandt video-streaming sites ifølge Nielsen Online.

Hulu.com er i første omgang rettet mod det amerikanske marked, men som en af kommentatorerne på Journalisten.dk skrev i marts, så kan danskere godt se med. Læs mere her.

1 Kommentar

Anthony Secher
6. AUGUST 2009
Re: Hulu.com stryger til tops blandt web-tv

Hmmm.. Nej, det passer ikke.   I vært fald ikk mere... de bliver har tabt tusindvis af seere fordi at de har MEGET begrændset udvalg af serier, dvs. at man f.eks. kun kan se 4-5 vidt forskellige af vær serie.. Hvem fanen gider dog det ?

På grund af alle de sider som fører ''Pirat'' uploadede video'er er hulu ikke en særlig eftertrakted side mere.