Hør de Cavlingnominerede fortælle om deres projekter

I morgen aften, tirsdag den 4. januar, beretter årets Cavlingnominerede om deres projekter. Alle fem nominerede er tilstede.

I morgen aften, tirsdag den 4. januar, beretter årets Cavlingnominerede om deres projekter. Alle fem nominerede er tilstede.

Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) står den 4. januar bag et arrangement, hvor man kan høre om de Cavlingnomineredes projekter. Alle fem Cavlingnominerede vil møde op og fortælle om deres metoder og forhindringer undervejs i forløbet. Bagefter vil der være debat.

Der blev indsendt 58 foreslag til årets Cavling. De fem nominerede er:

Steffen Slot, Frederiksborg Amts Avis, for artikelserie om den ulovligt opførte og nu nedrevne "Blok 5" i et boligområde i Fredensborg.

Bo Elkjær og John Mynderup, Ekstra Bladet, for en række afslørende artikler om international svindel med CO2-kvoter med Danmark som centrum.

Lars Nørgaard Pedersen, Asger Westh og Stine Larsen, Morgenavisen Jyllands-Posten, for deres avis- og web-serie om fysisk og psykisk skadede danske soldater. Læs om arbejdet på Journalisten.dk

Per Meilstrup, Huset Mandag Morgen, for bogen "Kampen om klimaet", der afdækker det taktiske og politiske spil før og under klimatopmødet i København. Læs om arbejdet på Journalisten.dk

Kasper Vilsmark, Morten Spiegelhauer, Adam Dyrvig Tatt, Signe Daugbjerg, Mikkel Frey Damgaard, Svante Karlshøj Ipsen og Søren Rasmussen, Monday/TV2, for tre Operation X-udsendelser om misbrug af offentlige midler. Læs om arbejdet på Journalisten.dk

Det hele forgår tirsdag 4. januar kl. 19 – 21 i Politikens foredragssal, Vestergade 28 Der er gratis adgang for medlemmer af FUJ og Kreds 1. For andre deltagere er entréprisen 50 kroner.

Den 5. januar bliver årets Cavling-vinder offentliggjort.

0 Kommentarer