search

Holdet bag ’Hængt ud på forsiden’ har nyt program på vej

Folkene bag det mediekritiske program ’Hæng ud på forsiden’ vender tilbage med nyt koncept. Journalister kan dog godt ånde lettet op: Thomas Buch Andersen og Co. har en ny branche i kikkerten

Det er snart tid til en ny omgang sandt eller falsk i medieverdenen, for folkene bag Detektor og Hængt ud på forsiden barsler med en ny omgang mediekritik.

Det fortæller programmernes vært Thomas Buch Andersen i et interview til medlemsbladet Kommunikatøren, der udgives af Dansk Kommunikationsforening.

Ifølge Kommunikatøren tager Thomas Buch Andersen og Co. i denne omgang livtag med fakta i reklamebranchen.

Der er dermed lagt op til endnu en gang røre i mediernes andedam.

Programserien Detektor, der tjekker fakta og tal i den aktuelle debat, har blandt andet ført til omdiskuterede priser ved VM i radio, en klon på svensk P1 og kritik i Pressenævnet.

I programmet Hængt ud på forsiden fik en række danskere mulighed for at fortælle deres version af sandheden, efter at de har været i mediernes kritiske søgelys. Udsendelserne skabte løbende stor debat om mediernes ansvar, men fik samtidig en hård medfart fra danske mediechefer i Journalisten.

Kommentarer
1
Mikael Nielsen
08.02.13 17:50
Man må da håbe at det nye
Man må da håbe at det nye program bliver bedre end det første, der jo bare bød på allerede gennemtærskede sager. Men måske de tager fat på noget så afslørende som falske 'før' og 'nu' billeder, falske skamrosninger og rynkecreme uden virkning - for det er jo aldrig blevet behandlet før. - Ironi kan - med garanti - forekomme i dette indlæg.
Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen