Her er vinderne af årets Anders Bording-priser

Anders Bording-priserne er blevet overrakt i går eftermiddags. Blandt årets vindere er Folkeskolen/Folkeskolen.dk og Ingeniøren. Se alle vinderne, og hvorfor de vandt, her.

Anders Bording-priserne er blevet overrakt i går eftermiddags. Blandt årets vindere er Folkeskolen/Folkeskolen.dk og Ingeniøren. Se alle vinderne, og hvorfor de vandt, her.

I går eftermiddag modtog en række medier statuetter på Københavns Rådhus. Det skete, da specialmediernes egen pris – Anders Bording-prisen – blev overrakt.

Vinderen af årets Mediepris blev Folkeskolen/Folkeskolen.dk. De får prisen "for en forbilledlig stærk og sammenhængende fornyelse af både fagblad og web-side med en klar målsætning om dagsordensættende temaer og udvidelse af debatten med medlemmerne", lyder det i en pressemeddelelse.

De andre nominerede til Medieprisen var UCC Magasin og Version 2. Du kan læse alle indstillingernei fuld længde her.

Journalistprisen gik i år til Nicolai Østergaard fra Ingeniøren for dækningen af DSB's IC4-skandale. "Det er journalistisk ekspertise, indsigt, klar formidling og vedholdenhed sat i spil på bedste vis både på print og web," lyder det.

Ing.dk – der også udgives af Mediehuset Ingeniøren – modtog årets digitale pris "for at engagere og samle et begavet og vidende publikum for sammen at indgå en proces og skabe et produkt af værdi for alle parter i et åbent og dialogbaseret, digitalt univers".

Prisen for visuel formidling gik til Udenrigsministeriets magasin Udvikling for bladets nye redesign. Udvikling sætter "en ny standard for danske magasiner med et redesign af internationalt format og for at rykke ved forestillingen om, hvordan ulandsstof kan formidles".

Udviklingsprisen gik til Dagens Pharma, der er et betalingsunivers under Dagens Medicin. De fik prisen for "at levere kvalitetsindhold til en lille klart defineret målgruppe på 1000 betalende personer og ved samtidig at udnytte eksisterende ressourcer", lyder det i pressemeddelelsen.

 

0 Kommentarer