Her er programmet for jydernes fagfestival

»Vi prøver at tage nogle emner, der ligger lidt tættere på hverdagen i provinsen,« fortæller kredsformand Villy Dall til Journalisten.dk. Se hele programmet her.

»Vi prøver at tage nogle emner, der ligger lidt tættere på hverdagen i provinsen,« fortæller kredsformand Villy Dall til Journalisten.dk. Se hele programmet her.

Den 3. til 5. juni afholder de jyske kredse i Dansk Journalistforbund Jysk Fagfest for anden gang. Arrangementet er startet som en slags lillebror til den store Fagfestival, der afholdes hvert andet år.

Jysk Fagfest har plads til 100 deltagere og foregår i Silkeborg. Det foreløbige program er vedhæftet artiklen her som pdf-fil. Der er endnu ikke sat tidspunkter på, men alle oplægsholdere, underholdning og priser er på plads.

Journalisten.dk har spurgt medarrangør, formand for den nordjyske Kreds 6 og medlem af hovedbestyrelsen, Villy Dall, hvad der er forskellen på den store Fagfestival og Jysk Fagfest.

"Der er meget stor forskel, for Jysk Fagfest er meget mindre, og det økonomiske niveau er helt anderledes. Størrelsesordenen er 100 kolleger, der mødes over en weekend. Det er lige så meget en social event. Selvfølgelig er 100 mennesker en stor gruppe, men det skal ikke blive kæmpestort. Det skal være hyggeligt og der skal være et godt fællesskab," siger Villy Dall.

Er der forskel på indholdet?

"Ja, vi satser ikke på de store, udenlandske navne. Til gengæld satser vi på større danske navne som for eksempel Per Meilstrup og Puk Damsgård Andersen. Vi prøver også at tage nogle emner, der ligger lidt tættere på hverdagen i provinsen, samtidig med at vi har nogle fyrtårne med."

Jysk Fagfest arrangeres i fællesskab af Kreds 3, Kreds 4, Kreds 5 og Kreds 6, sammen med DJ O-gruppen, DJ Kommunikation, DJ Freelancegruppen, DJ Distriktsbladsgruppen og DJ:Fotograferne.

Tidligere har Kreds 4 og Kreds 6 haft hver deres arrangementer, men deltagertallet dalede, og nu er alle de jyske kredse gået sammen om en fælles event i større skala. Om traditionen fortsætter i 2012 afhænger af pengene, fortæller Villy Dall.

"Det afhænger af kredsenes budgetter. Sidste år var der stort set fuldt hus, og det gav mod på at prøve en gang mere. Nu må vi se, hvordan det går i år."

Der er tilmeldingsfrist til Jysk Fagfest den 22. maj.

1 Kommentar

Michael Bjørnbak Martensen
7. MAJ 2011
Re: Her er programmet for jydernes fagfestival

Alt muligt Ros til Villy og de gæve gutter i det nordjyske.

De formår at lave lave arrangementer, der samler,  tilbyder det helt unikke  - og bedst som man tror, at det sidste arrangement skal gentages, fordi det bare var til fem stjerner, finder du søreme på nye ting og sager.

Dette års arrangement ligger endog bare smukt i vidunderlige Silkeborg, hvor der er masser af muligheder for gåture med oplevelser fra vand, vand og vand til kultur og den grønneste natur. 

Håber at se rigtig mange - og fra Fyn og Sjælland..