Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:43 25.05.2022 Anna Sol Jørgensen

Her er Heartbeats’ ledelse efter Le Gammeltofts exit

Heartbeats får ny ledelsestrio, efter at stifter og direktør Le Gammeltoft i sidste uge valgte at opsige sin stilling i virksomheden med øjeblikkelig virkning.

Ledelsen kommer ifølge en pressemeddelelse fra Heartbeats fremover til at bestå af Christine Faarbæk, COO i Heartbeats, og kommerciel direktør Christoffer Høg samt chefredaktør Emil Norsker. Martin Tørnes, CFO i Aller Media, er konstitueret direktør i Heartbeats.

Le Gammeltofts opsigelse kom, kort tid efter at virksomheden kunne præsentere sit første overskud, siden mediet blev stiftet i 2014.

”Heartbeats skulle på et tidspunkt kunne stå selv, og der er vi nu. Vi har, i kraft af vores medie heartbeats.dk og vores produktion af video og podcasts, etableret en position på det danske mediemarked, som vi i ledertrioen ser frem til at arbejde med at udvikle og styrke,” siger Christine Faarbæk.

Den nye ledelse går nu i gang med at sætte strategien for fremtiden sammen med holdet bag Heartbeats, udtaler Christine Faarbæk i pressemeddelelsen.

”Le Gammeltoft har i sagens natur været en helt afgørende figur i Heartbeats, men vi ved, at Heartbeats ikke er drevet af en enkeltperson, men af et hold af kreative indholdsskabere. Vi ved også, at vores læsere, lyttere og kunder nu kender os og den særlige tilgang, vi har til at producere kvalitetsindhold,” siger hun.

SENESTE NYT

Flere nyheder