Her er de nominerede til Bordingprisen

Tre medier og tre journalistiske projekter er med i slutspurten om at vinde Anders Bordings mediepris og journalistpris 2012. Se listen her.

Tre medier og tre journalistiske projekter er med i slutspurten om at vinde Anders Bordings mediepris og journalistpris 2012. Se listen her. Endnu engang er fagbladet Folkeskolen, Ingeniøren og Fabldet 3F i spil til at vinde en af Bordingpriserne. Til Anders Bordings Mediepris er Folkeskolen nomineret for sin relancering af blad og netmedie i november 2011. UCC magasin, der udgives fire gange om året af professionshøjskolen UCC, er nomineret for at repræsentere en ny type faglig formidling af både forskning og praksis.
Version2 er nomineret for at udnytte de nye, digitale muligheder og være tilstede på de platforme, hvor brugerne befinder sig.
Læs indstillingerne af de tre medier her

Til Bordings Journalistpris er de nominerede Signe Højgaard, Morten Halskov og Dorian Roman fra Fagbladet 3F for temaet "Den beskidte rengøring". Nicolai Østergaard fra Mediehuset Ingeniøren er nomineret for sin dækning af sagen om DSBs IC 4-tog. Redaktionen Socialpædagogen er nomineret for at sætte etisk dilemma "Forbud mod tvang medfører omsorgssvigt" på dagsordenen.
Læs indstillingerne af journalisterne her

Anders Bordingprisen er siden 1965 blevet uddelt årligt af Danske Specialmedier. Vinderne afsløres 15.juni på Københavns Rådhus

0 Kommentarer