Her er de indstillede til Anders Bording-prisen

Danske Specialmedier har offentliggjort indstillingerne til årets Bording-priser, der uddeles 17. juni på Københavns Rådhus (Rettet).

Danske Specialmedier har offentliggjort indstillingerne til årets Bording-priser, der uddeles 17. juni på Københavns Rådhus (Rettet).

Anders Bording prisen uddeles hvert år til specialmedier, der har gjort sig særligt bemærket i årets løb. Der uddeles fem priser – Journalistprisen, Fotoprisen, Medieprisen, Prisen for digitale medier og Prisen for grafisk design.

Igen i år ligger 3F i top ved indstillingen til Journalistprisen. 3F er indstillet for deres projekter om henholdsvis kritisable forhold på bryggeriet Harbo, kommunernes udlicitering af sygedagpengesager og Maersks behandling af medarbejdere i den tredje verden.

Blandt de indstillede er også Journalistens egen Signe Højgaard Nielsen. Hun er indstillet for sin gennemgang af BTs dækning af Helle Thorning-Schmidts skattesag. Signe Højgaard Nielsen arbejder i øvrigt i dag for 3F.

Du kan se de indstillede til Journalistprisen her.

Priserne uddeles på Københavns Rådhus den 17. juni.

Rettet 14.11: Det var ikke nominerede, men indstillede til Bording-prisen, der blev offentliggjort i dag.

 

 

1 Kommentar

Esben Ørberg
16. MARTS 2011
Indstillede - nej foreslåede - til Anders Bording-prisen
Godt at redaktionen ændrede 'nominerede' til 'indstillede'. Men det er fortsat ikke sprogligt korrekt at anvende 'indstilling', idet det hermed opfattes, at den pågældende har været igennem en eller anden form for udvælgelse, hvilket jo ikke er tilfældet. Det korrekte ord er 'forslag'. Der er intet nåleøje for at blive foreslået og derfor giver indstilling et forkert indtryk. I DJ anvender vi heller ikke ordet 'indstillinger' om forslag, når vi omtaler Cavlingprisen.