Her er de foreslåede til Cavlingprisen 2007

Så er listen her med navne på årest foreslåede Cavlingpris-modtagere. Mere end 30 personer er i spil. Selve nomineringen finder sted den 13. december.

Så er listen her med navne på årest foreslåede Cavlingpris-modtagere. Mere end 30 personer er i spil. Selve nomineringen finder sted den 13. december.

De nysgerrige må stadig væbne sig med tålmodighed. Først i næste uge er Dansk Journalistforbund klar med de nominerede. Dernæst går der endnu et par uger inden vinderen af Cavlingprisen 2007 afsløres. Det sker den 9. januar.

Pressefotografforbundet finder det bemærkelsesværdigt, at der i år ikke er indstillet en eneste fotograf til Cavlingprisen:

Vil man vide, hvem der har en reel chance for at få overrakt journalistfagets eftertragtede pris den 11. januar 2008, så er navnene herunder.

Anders Legarth Schmidt og Hans Drachmann

Bjarne Steensbeck

Britt Bartenbach og Ole Hans Jensen

Claus Blok Thomsen

Ellen Stampe

Flemming Rose

Forbrugerbladet TÆNK – Erik Valeur og Carsten Terp

Jan Körner

Jens Høvsgaard

Kirsten Lund Hansen

Kristian Sloth

Lars Attrup og Jesper Olesen

Mads Brügger og Nikolaj Thomassen

Mads Lund og Miki Mistrati

Mette Hoffmann Meyer

Michael Rothenborg og Lars Dahlager

Morten Frich og Kasper Krogh

Olav Skaaning Andersen og Niels Christian Jung

Olav Skaaning Andersen, Niels Christian Jung, Lars Jørgensen og Torben Rask Laursen

Peter Øvig Knudsen

Sanne Nyland Christensen og Frank Nyakairu

Ulla Terkelsen

Cavlingsprisen gives til en journalist eller en gruppe af journalister i samarbejde, der i særlig grad har udvist initiativ og talent i det foregående år. Mere på på Journalistforbundets hjemmeside.

De 2 modtagere af Cavlingprisen 2006 var journalist Olav Hergel, Politiken samt fotojournalist Miriam Dalsgaard, Politiken.

Den komplette liste over alle prismodtagere siden 1945 kan ses her.

1 Kommentar

Jens Langergaard
6. DECEMBER 2007
Ingen fotografer indstillet!!
Journalisten undrer sig over at der ikke er en eller flere fotografer indstillet til Cavling-prisen. Hvis man nu læser formålet med Cavling-prisen er det vel ikke så underligt!! Tror faktisk at Journalisten og ikke mindst pressefotograferne ville undre sig hvis de ovenstående 30 kandidater også blev foreslået som kandidat til årets pressefoto.