Hen till slete-tastn igen

 Jeg laver slåfejl hele tiden. Problemet er nok, at jeg skriver lidt for hurtigt, en dårlig vane, jeg har anlagt mig, og som betyder, at jeg for eksempel skriver ”journaister interviewr” i stedet for ”journalister interviewer”.

 Jeg laver slåfejl hele tiden. Problemet er nok, at jeg skriver lidt for hurtigt, en dårlig vane, jeg har anlagt mig, og som betyder, at jeg for eksempel skriver ”journaister interviewr” i stedet for ”journalister interviewer”.

For at illustrere problemet, skal du forestille dig, at du skal gå fra A til B. Det kunne for eksempel være turen fra din hoveddør og hen til nærmeste busstoppested. Hver gang du tager 10 skridt, træder du et ved siden af, snubler og må gå to skridt tilbage. Det er med andre ord umådeligt tidskrævende.

Sådan har jeg det, når jeg skal skrive.

Jeg er bare så misundelig på journalister, der skriver helt fejlfrit. Det er ren ekvilibrisme at være vidne til. Men jeg må finde trøst i, at problemer med slåfejl er udbredt i branchen.
Det indrømmer folk, når jeg går dem på klingen.
Typisk er det nøgleordene i deres stofområde, der er problemet. (Tragikomisk, ikke sandt?). Men det er åbenbart ikke muligt at ændre på. Eller hvad? Har du oså svært ved at rakmme de rigtige taster? Eller har du tips der kn hjælpe os anrdre videre?

Jakob Albrecht

0 Kommentarer

data_usage
chevron_left
chevron_right