search

Held og lykke til Nova

Det er OK at være undertippet. Efter TV2 Radios fødsel og meget hurtige fald, er der ikke så mange forventninger til den nye radio Nova FM, kan vi læse i dag. Jeg har en masse forventninger.

Det er OK at være undertippet. Efter TV2 Radios fødsel og meget hurtige fald, er der ikke så mange forventninger til den nye radio Nova FM, kan vi læse i dag. Jeg har en masse forventninger. Faktisk er jeg decideret nervøs.

Baggrunden er, at jeg aldrig har hørt så meget radio, som jeg har i den seneste månedstid efter lukningen af ´TV2-radio. Forstå mig ret. Jeg var faktisk meget glad for programmerne og har også hyldet flere af kollegerne for gode koncepter og intelligent radio. Men efter, at der kun er blevet spillet musik, glæder jeg mig ligefrem til at tænde for radioen hver morgen og hver eftermiddag i bilen.

Jeg ved godt, at det ikke er særligt fint at sige det. Men jeg nyder faktisk, at der ikke bliver snakket så meget. Det er god popmusik – en blanding af gamle og nye numre og kun afbrudt hver halve time af TV2 news. Det er så her, jeg mærker lidt irritation, for hvor bliver TV-værternes elendige diktion dog udstillet på hjerteskærende vis, når det sendes i radioen uden billeder til at distrahere. Var der til gengæld gode radionyheder hver halve time, så ville jeg trofast blive ved med at høre samme kanal.

Snakkeradio kan sagtens være godt, men hvor kan det dog også være skidt. Det er en af grundene til, at jeg ikke længere hører P3.

Tænk, hvis man kunne parre det bedste af P1 med den nuværende musikradio. Jeg bliver lykkelig ved tanken. Men mundvigene hænger hurtigt nedad igen, når jeg ser tilbage på erfaringerne. Øv. Danmark er ikke et godt radioland.

Nu havde jeg lige sat cd-afspilleren på hold. Måske skal den til at spille igen fra den 8. september. Som dansk mediebruger er man jo vant til at blive skuffet.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen