HB-valg

 

 

Hvem skal guide Dansk Journalistforbund gennem de næste par år? Det skal forbundets hovedbestyrelse. I år er formand, Mogens Blicher Bjerregård, samt syv af hovedbestyrelsens 15 medlemmer på valg.

De syv er Uffe Gardel – fællestillidsmand i Det Berlingske Hus, Susanne Larsen – praktikant, Lars Lindskov – freelancefotograf og formand for Pressefotografforbundet, Carsten Lorenzen – tillidsrepræsentant på DR i Nordjylland, Lene Sarup – tillidsrepræsentant på Fyens Stiftstidende, Thomas Szlavik – tillidsrepræsentant på Ekstra Bladet og Morten Uhrenholdt – fra DR TV-avisen.

Hvis du allerede nu ved, at du stiller op til enten formandsvalget eller hovedbestyrelses-valget, så har du mulighed for at præsentere dig i det nummer af JOURNALISTEN, der udkommer 9. april.

Valget finder sted på delegeretmødets anden dag, den 30. april.

Du skal sende en tekst på højst 1100 anslag og et foto af dig selv til journalisten@journalisten.dk. Deadline er fredag den 28. marts klokken 12.00.

Der kan opstilles kandidater både til formandsposten og til hovedbestyrelsen helt frem til delegeretmødets anden dag klokken 10.00.

0 Kommentarer