Har du råd til at blive arbejdsløs?

Klaus Knudsen Pedersen, reporter, TV Midt-Vest»Jeg har tre børn og hus og et almindeligt liv med alt, hvad det indebærer af økonomiske udfordringer, så det ville jeg godt nok være ked af. Det ville betyde et farvel til ferier og måske også til de ting, børnene går til. Det ville mere eller mindre betyde, at jeg skulle lægge hele mit liv om.«

Klaus Knudsen Pedersen, reporter, TV Midt-Vest

»Jeg har tre børn og hus og et almindeligt liv med alt, hvad det indebærer af økonomiske udfordringer, så det ville jeg godt nok være ked af. Det ville betyde et farvel til ferier og måske også til de ting, børnene går til. Det ville mere eller mindre betyde, at jeg skulle lægge hele mit liv om.«


Lene Wessel, journalist, Ingeniøren

»Ja, hvis ikke det kommer til at vare for længe, kan jeg godt klare det. Men jeg har ikke regnet på det. Det er måske lidt dumt. Men jeg har ikke hjemmeboende børn længere. Det var værre, hvis man skulle betale til daginstitutioner. Jeg har derudover også en mand, der har et job. Det betyder jo også noget. Men det ville da nok betyde, at jeg ikke ville rejse så meget mere.«

0 Kommentarer