Hæder til Roskilde-journalist

Lars Ahn Pedersen, redaktionssekretær ved DAGBLADET Roskilde, er blevet tildelt hædersprisen Fjeren af sine 161 journalistiske kolleger.

Lars Ahn Pedersen, redaktionssekretær ved DAGBLADET Roskilde, er blevet tildelt hædersprisen Fjeren af sine 161 journalistiske kolleger.

Ifølge Dagbladet Ringsted har den 35-årige Lars Ahn Pedersen været ansat ved DAGBLADET i 10 år, først som journalist med fokus på kultur, og siden som redaktionssekretær, hvor han er det led, der binder hele redaktionen sammen.

Avisen fremhæver, at Lars Ahn Pedersen er i stand til at bevare overblikket over alle de redaktionelle opgaver, der skal holdes snor i, sideløbende med at han stadig overkommer at dække en masse begivenheder selv.

"Hans stress-tærskel er unormalt høj – så selv når presset er størst, er han i stand til at holde pulsen nede og træffe de rigtige beslutninger," hedder det i begrundelsen.

Om Lars Ahn Pedersen oplyses det videre, at hans egne interesser spænder vidt fra sport over science fiction-litteratur til maltwhisky.

"Det gør ham til et omvandrende leksikon, og det er en udbredt opfattelse blandt kollegerne, at hvad Lars ikke ved om f.eks. ny musik, det er ikke værd at vide. Og frem for alt besidder han en krøllet form for humor, som i kombination med hans blik for detaljer gør det til en fornøjelse at arbejde sammen med ham."

2 Kommentarer

Martin Sejer Lützen
28. OKTOBER 2008
Re: Hæder til Roskilde-journalist

Hej Lars og gamle kolleger

Tillykke med hæderen - fuldt fortjent er også mit indtryk.

Hvornår skal I holde julefrokost - og hvor? Så kan jeg måske støde på jer i Kbh.?

Mvh. Martin, tidl. Centralredaktionen, pt. Gentofte Kommune

Grethe Kirstine Olsen
28. OKTOBER 2008
Re: Hæder til Roskilde-journalist
- tillykke. Men mon ikke man i Roskilde skulle oprette en ekstra journalist-stilling, i stedet for at præmiere en medarbejder for at lave to mands arbejde? Der er jo arbejdsløse kolleger, og manden kan jo ende med at være slidt op, inden han er 60?