Hadeord: Med kærlig hilsen

"Jeg stejler indeni, når folk, som jeg ikke har et særligt kærligt forhold til, afslutter mails med ’kærlig hilsen’ eller et ’kh’. For eksempel Kundeservice i Elgiganten," skriver Mona Samir Sørensen

Kærlige mennesker kan vi ikke få nok af i denne verden.

Alligevel stejler jeg indeni, når folk, som jeg ikke har et særligt kærligt forhold til, afslutter mails med ’kærlig hilsen’ eller et ’kh’. Når for eksempel Kundeservice i Elgiganten runder vores chat af med en kærlig hilsen, eller når chefen meddeler, at man desværre ikke kan få sine ferieønsker opfyldt.

I det hele taget er afskedssalutten chef og medarbejder imellem en delikat affære.

Bevares, vel kan vi være søde og lejlighedsvist kærlige over for hinanden, men ligefrem at afslutte mødeindkaldelser og mails om spareplaner med en kærlig hilsen overskrider den distance, der er, hvad enten vi anerkender den eller ej.

Jeg vil tillade mig at låne fra min afdøde chefredaktør, Tøger Seidenfaden, og i stedet ønske ’Alt godt’.

Mona Samir Sørensen er journalist og underviser

 

0 Kommentarer