Hackergruppe truer Ekstra Bladet

Angiveligt usande oplysninger får den internationale hackergruppe, Anonymous, til at true Ekstra Bladet. Chefredaktør Poul Madsen tager truslen med ro.

Angiveligt usande oplysninger får den internationale hackergruppe, Anonymous, til at true Ekstra Bladet. Chefredaktør Poul Madsen tager truslen med ro.Ekstra Bladet har fået en hackertrussel på nakken.
Det skriver Politiken.dk.

Truslen kommer på baggrund af, at avisen torsdag skrev, at den kendte hackergruppe Anonymous, der blandt andet havde en finger med i afsløringen af Saadi Gaddafis flugtplan, planlægger at angribe danske skoler og universiteter.

Historien har fået Anonymous til at fare i flint på Youtube.
»Mange formoder, at vi vil angribe det danske skolesystem. Det danske IT-sikkerhedsfirma påstår endda, at vi har adgang til mange skoler i Tyskland. Dette kan læses på den danske avis ekstrabladet.dk. Med falske anklager bliver de selv et mål. Ingen har sagt, at vi vil skade det danske skolesystem. Ingen har sagt, at vi har adgang til det tyske skolesystem«, siger gruppen til høj baggrundsmusik.«

Hos Ekstra Bladet har chefredaktionen kun et skuldertræk til overs for hackergruppen.

»Man kan ikke true sig til, at vi ændrer på den måde, vi arbejder på. Man kan ikke få os til at lukke munden på den måde. Men vi har ikke nogen intentioner om at bringe forkerte oplysninger, så hvis Anonymous henvender sig til os, vil vi selvfølgelig se på det. Hvis de kan dokumentere, at vi har lavet en fejl, så retter vi den. Længere er den ikke«, siger Poul Madsen til jp.dk.

0 Kommentarer