Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:11 04.03.2022 Sandra Kaarsgaard

Hårde uger: TV 2 holder debriefing for alle medarbejdere

”Det er nogle hårde uger at dække rent journalistisk,” lyder det fra Jakob Vissing, udlandschef på TV 2.

Derfor tilbyder TV 2 nu debrief-møder til alle medarbejdere på Nyhederne. Møderne er bygget op om foredrag fra chefpsykolog på Rigshospitalet Anders Korsgaard med mulighed for spørgsmål, og medarbejderne har mulighed for at være med fysisk eller på Teams.

TV 2 har tidligere god erfaring med den slags ekspertforedrag og møder, blandt andet i forbindelse med dækningen af bandekonflikten, hvor det ifølge Jakob Vissing godt kunne være voldsomt at gå på arbejde i bandeområder i København.

”Ud fra at have snakket med vores journalister har vi et behov for en generel snak om, hvordan man dækker krig, og hvordan man forholder sig til at skulle bearbejde for eksempel de voldsomme billeder. Derfor har vi besluttet, at det var en god idé at gentage det,” siger Jakob Vissing til Journalisten.

Han påpeger, at både medarbejderne og ledelsen synes, det er en god idé. På baggrund af møderne vil TV 2 i samarbejde med Anders Korsgaard vurdere, om der skal laves flere tiltag.

Journalisten skrev tidligere i dag, at også DR tilbyder debriefing af medarbejdere, der i forbindelse med dækningen af krig i Ukraine kommer til at se voldsomme billeder.

SENESTE NYT

Flere nyheder