Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:12 22.08.2023 Anna Sol Jørgensen

Håndboldforbund skifter navn og visuel identitet

Håndboldforbund skifter navn og visuel identitet

Det nye logo kommer blandt andet til at være synligt på landsholdstrøjen. DanskHåndbold

Det danske håndboldforbund hedder ikke længere Dansk Håndbold Forbund, men nu bare DanskHåndbold.

Navneskiftet kommer som led i en større overhaling af hele forbundets visuelle identitet og logo. Ønsket fra forbundets side er at signalere større sammenhængskraft i håndboldforbundet, efter at de lokale kredse og forbund er blevet til fire regioner.

”Et nyt navn og logo gør jo ikke alene, at vi kommer i mål med vores mission om at styrke sammenhængskraften mellem DanskHåndbold og de fire nye regioner, men det er et vigtigt skridt på vejen. Ikke mindst til også udadtil at blive opfattet mere som en fælles enhed, til gavn for hele håndbolddanmark,” siger Henrik M. Jacobsen, administrerende direktør i DanskHåndbold, i en pressemeddelelse.

Det er bureauet Nørgård Mikkelsen, der står bag det nye logo, som skulle være nemmere at afkode og koble til håndbold.

”DanskHåndbold er sport i verdensklasse – på alle niveauer og for alle aldre og køn. Så det har været en drømmeopgave – og lidt ærefrygtindgydende – at udforme det nye logo og den nye identitet, der både skal sidde på brystet af vores verdensmestre og på tusindvis af andre spillere og fans i hele landet,” siger Bodil Ibsen, direktør og partner hos Nørgaard Mikkelsen, i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder