Guardian: Mecom skal skære 300 jobs i Holland

Mecoms topchef vil i dag fortælle medarbejderne i Holland, at 10 procent af dem skal skæres væk, hvilket svarer til cirka 300 jobs, erfarer Guardian.

Mecoms topchef vil i dag fortælle medarbejderne i Holland, at 10 procent af dem skal skæres væk, hvilket svarer til cirka 300 jobs, erfarer Guardian.

Mecoms topchef, Tom Toumazis, har en trist nyhed med til Holland. Når han i dag skal møde medarbejderne hos medieselskabet Wegener i Bosch, vil han samtidig melde en omfattende sparerunde ud.

Det erfarer den britiske avis The Guardian.

Spareplanen skal skære omkring 10 procent af den samlede arbejdsstyrke i Mecoms hollandske forretning. Holland blev for nylig udnævnt til kernemarked i Mecoms europæiske mediekoncern. Men Mecoms pengekasse er presset af gæld, og det lå også til grund for den omfattende sparerunde hos Berlingske i starten af året.

Ligeledes har det ligget i luften, at hollandske Wegener nok ville stå for den største del af Mecoms europæiske spareøvelse. 

Den hollandske spareplan vil omfatte cirka 300 jobs, skriver Guardian. 

Tom Toumazis møde med medarbejderne hos Wegener skal også præsentere den nye strategi for selskabet. Den bygger videre på de strategiske udmeldinger fra Mecom til aktionærerne i januar og vil indføre mere betaling for indhold på net og mobile platforme.

Der kan dog være uro på vej blandt Wegeners medarbejdere, lyder det fra en anonym chef i selskabet.

»Vi er nødt til at vente og høre, hvad de officielt melder ud, men det, der cirkulerer, er ikke accepteret af hverken medarbejdere eller fagforeninger,« siger han til Guardian.

0 Kommentarer