God sommer 2008

Journalisten.dk holder sommerpause de kommende uger, men er tilbage mandag den 28. juli. Glæd dig til flere nyskabelser i den nye sæson.

Journalisten.dk holder sommerpause de kommende uger, men er tilbage mandag den 28. juli. Glæd dig til flere nyskabelser i den nye sæson.

Kære læser!

Så er det blevet tid til sommerferie og dermed en pause i nyhedsstrømmen på Journalisten.dk.

I første omgang tager vi dog på seminar, så vi til efteråret kan præsentere dig for en række forbedringer.

Allerede til august er vi klar med et helt nyt blogunivers her på sitet, som forhåbentlig kan styrke de faglige diskussioner samt inspirere og provokere. Senere på sæsonen satser vi på at tilføje billeder og videoindslag. Og oveni kommer naturligvis muligheden for at læse samtlige artikler fra Fagbladet Journalisten.
Alt i alt er tanken, at Journalisten.dk fortsat skal være det centrale website i Danmark for media- og kommunikationsbranchen.

Sitet er i øvrigt ikke helt lukket de kommende uger. Mens redaktionen er på seminar og siden ferie er der stadig åbent for nye blogindlæg. Det er også muligt at debattere på sitet. Vær dog opmærksom på vores gældende retningslinier for debatten, som blandt andet betyder, at anonyme og delvist anonyme indlæg slettes. Ligesom æreskrænkende indlæg slettet. (Læs mere her).

Ønsker du at få en jobannonce på Journalisten.dk inden 28. juli, så kontakt DG Media på telefon 70 27 11 55 eller på mail: job@dgmedia.dk – husk at angive i mailen, at du gerne vil have din annonce på Journalistjob.dk.

                                                             Med ønsket om en rigtig god sommer!

Jens Jørgen Madsen, webredaktør.

0 Kommentarer