search

God smag?

På ekstrabladet.dk ligger der lige nu en billedserie, der viser, hvordan en mand bliver dræbt af tigre. Er det god smag?

På ekstrabladet.dk ligger der lige nu en billedserie, der viser, hvordan en mand bliver dræbt af tigre. Er det god smag?

Er det god smag? Spørgsmålet fik frit løb, da jeg besøgte ekstrabladet.dk. For er det god smag, at man laver et billedgalleri, der dokumenterer, hvordan en amatørfotograf får bidt armen af – og dør!

Den tilstødende artikel bliver holdt i et nøgternt sprog, og artiklen udstiller ikke hændelsen som underholdning. Det mener jeg, at billedserien gør, for den udstiller historien i dramatiske og meget blodige billeder, der ikke er nødvendige.

Selvom den dræbte formentlig ikke har været i nærheden af det lille land i nord, så mener jeg ikke, at man skal gøre død til underholdning. Det virkelige spørgsmål må være: Vil vi ønske, at vores død blev gjort til underholdning og offentlig skue?

Se billederne på:
http://ekstrabladet.dk/gallerier/article371100.ece

Læs artiklen på:
http://ekstrabladet.dk/112/article371061.ece

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen