Genoptager arbejdet lørdag morgen

De redaktionelle medarbejdere på Midtjyske Medier har besluttet at genoptage arbejdet fra lørdag morgen. Det sker, efter at man nedlagde arbejdet torsdag i protest mod ny fyringsrunde

De redaktionelle medarbejdere på Midtjyske Medier har besluttet at genoptage arbejdet fra lørdag morgen. Det sker, efter at man nedlagde arbejdet torsdag i protest mod ny fyringsrundeEfter et tre timer langt møde fredag eftermiddag har de redaktionelle medarbejdere på Midtjyske Medier besluttet at genoptage arbejdet.

Det sker fra lørdag morgen.

»Kollegerne har besluttet at genoptage arbejdet fra i morgen tidlig«, siger fællestillidsmand Per Schultz-Knudsen. 

»Det gør de i håb om, at der kan komme gang i nogle forhandlinger hen over weekenden.«

Arbejdet blev nedlagt torsdag i protest mod den fyringsrunde, der er bebudet i Berlingske Media. Medarbejderne er især vrede over, at den kommer nu – blot et halvt år efter den seneste fyringsrunde. 

Den nye fyringsrunde har udløst spekulationer om, at hele Berlingske Media skal trimmes op til et frasalg fra den britiske ejer Mecom.

I første omgang meddelte de redaktionelle medarbejdere, at arbejdsnedlæggelsen ville vare til mandag morgen.

Men nu har de altså efter mødet i dag besluttet at genoptage mødet allerede lørdag, i håb om, at der kan komme nye forhandlinger om fyringsrunden i gang allerede hen over weekenden.

0 Kommentarer