Gå på opdagelse på grafisk designer Mai-Britts skrivebord

En gul stol hjemmefra børneværelset, en bunke med en masse dims og gamle dameblade fra 50'erne. Det er bare nogle af de ting, du kan finde på selvstændig grafisk designer og illustrator Mai-Britt Amslers skrivebord - klik dig rundt på det her

Hvem: Mai-Britt Amsler
Hvad: Selvstændig grafisk designer og illustrator
Hvor: Tegnestue på Vesterbro, København

"I princippet kan jeg godt lide, at der er ryddet op på mit bord. Det er der bare sjældent".

Sådan siger Mai-Britt Amsler, selvstændig grafisk designer og illustrator, om sit skrivebord, der flyder med ting og sager.

Bordet står på en tegnestue i Kødbyen på Vesterbro i København. Herfra arbejder Mai-Britt Amsler både for forskellige kunder og på sine egne projekter. Det første tjener hun langt de fleste af sine penge på, det sidste giver hende masse af arbejdsglæde. 

"Jeg laver blandt andet postkort og serigrafiske tryk, som jeg sælger på min webshop. Det er min legeplads, og jeg sætter faktisk én dag om ugen af til det. Jeg begyndte på det på et tidspunkt, hvor jeg var ved at køre lidt sur i mit arbejde. Men det her gør mig ret glad," siger hun. 

Du kan læse mere om Mai-Britt Amsler og hendes arbejds ved at føre musen henover de røde punkter på hendes skrivebord herunder. 

 

 

0 Kommentarer