Gå på opdagelse på fotograf Sif Meinckes skrivebord

Et Søs Fenger-cover, en stak bøger, hun selv har skrevet, og et stempel fra dengang, man sendte fakturaer ud med posten. Det er bare nogle af de ting, du kan finde på freelancefotograf Sif Meinckes skrivebord på hendes hjemmekontor i Vanløse - klik dig rundt på det her

Hvem: Sif Meincke

Hvad: Fotojournalist

Hvor: Freelance, kontor i sit hjem i Vanløse
 

Fotojournalist Sif Meincke har været freelancer siden 2001. De seneste fire år har hun siddet i Vanløse i en ombygget garage ved siden af familiens hus med direkte udgang til haven. Her sidder hun mere eller mindre halvdelen af sin arbejdstid og arbejder på sine billeder, der ofte er til magasiner og virksomheder – og især er portrætter og større opgaver.

”Det passer mig rigtig godt, at jeg har kunnet være i garagen. Når mine børn er kommet hjem fra skole, så har jeg siddet her. Det er hyggeligt. Men jeg savner lidt at sidde inde i byen,” siger hun.

Garagerummet har hun indrettet med en arbejdsstation med skrivebord og en stor opslagstavle. På den hænger der børnetegninger, et fotografi af hele hendes familie, gamle huskesedler og kvitteringer, visitkort og den slags.

”Der ryger nok ikke så meget ned, men der ryger stadig en del op,” siger hun.

På billedet nedenfor kan du føre musen over de interaktive røde felter på hendes skrivebord og blive klogere på hendes arbejdsliv.

 

 

0 Kommentarer