Fyret efter TV 2-optræden

En fartbølle-case, der fortalte TV2 Nyhederne om sin manglende respekt for færdselsloven, er nu blevet fyret af sin arbejdsgiver på grund af interviewet.

En fartbølle-case, der fortalte TV2 Nyhederne om sin manglende respekt for færdselsloven, er nu blevet fyret af sin arbejdsgiver på grund af interviewet.

En medarbejder, der iført firmaets logo stillede sig op i landsdækkende tv og fortalte, at han ikke ønskede at overholde færdselsloven, blev for meget for entreprenørvirksomheden Per Aarsleff. To dage efter indslaget, der blev bragt for en uge siden, blev maskinfører Svend E. Skov præsenteret for en fyreseddel, hvor der bl.a. stod:

"I indslaget gav du udtryk for, at du ikke respekterede færdselsloven, og at det ikke bekymrede dig at overtræde gældende lov. Den kombination – maskinfører, Aarsleff-logo og disrespekt for færdselsloven – har givet en uheldig association. Folk, som så indslaget, har forbundet firmaets navn med ulovligheder. Vi ser derfor ikke anden udvej end at opsige dig".

Svend E. Skov optrådte allerede i 2009 i programmet Station 2, hvor han fortalte, at han ikke havde til sinds at holde sig under hastighedsgrænserne, når han kørte motorcykel. Da TV2 Nyhederne torsdag skulle sende et indslag om elektronisk hastighedsbegrænsning, blev Skov igen hentet frem som case, og her gentog han sit syn på færdselsloven.

Hovedpersonen selv udtaler til BT.dk, at han undrer sig over at blive fyret på den måde efter tyve år hos Per Aarsleff, men at han i øvrigt ikke tager det så tungt.

Hans fagforening 3F mener imidlertid, at fyringen er ureglementeret.

»I mine ører lyder det som en uberettiget fyring, som jeg helt sikkert vil prøve af. Det tangerer en usaglig afsked,« siger Egon Nissen, formand for 3F Kongedalen i Vamdrup, til BT.dk.

1 Kommentar

Casper Vestereng
22. DECEMBER 2011
Re: Fyret efter TV 2-optræden

Jeg skal ikke gøre mig klog på spørgsmålet om selve fyringen, men det første indslag med ham er fantastisk.

http://www.youtube.com/watch?v=EFla2rVSfXo