search

FUJ vil belønne netjournalistik

Foreningen for Undersøgende Journalistik indkalder kandidater til FUJ-prisen. Prisen uddeles i fem kategorier - radio, tv/film, avis, magasin og bøger. Men som noget nyt kan man også vinde en pris for bedste undersøgende online-journalistik.

Foreningen for Undersøgende Journalistik indkalder kandidater til FUJ-prisen. Prisen uddeles i fem kategorier – radio, tv/film, avis, magasin og bøger. Men som noget nyt kan man også vinde en pris for bedste undersøgende online-journalistik.Ifølge Kasper Krogh fra FUJ's bestyrelse er onlinekategorien et forsøg:

»Hidtil har nogle projekter været svære at placere, fordi de både var lavet til print og net. Derfor har en del efterspurgt en kategori for undersøgende journalistik, der havde nettet som sit væsentligste omdrejningspunkt.«

Sidste år blev i alt 60 undersøgende journalistiske projekter indstillet. I år er deadline for indstillinger 1. september.

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen